23964
page-template-default,page,page-id-23964,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Selv i disse alvorlige og underlige tider er det faktisk muligt at få et lille glad smil på. Og det skyldes jer – mine dejlige kunder.

 

Selvom Coronakrisen suger alt normalitet ud af samfundet og os alle har jeg oplevet en fantastisk opbakning omkring min lille butik – vel formentlig Viborgs mindste arealmæssigt.(gælder dog ikke lagermæssigt)

 

I er kommet forbi og har støttet min butik … og ikke mindst ydet et kæmpe bidrag til at holde landets (og mit) mod oppe med en god snak og moralsk opbakning. Og holde holde fast i den scocial samhørighed og tage problemerne oppefra og ned, vi er så gode til her i Danmark.

 

Også tak for den fantastiske opbakning omkring mine “Coronapakker” som jo er et tiltag der kommer alle parter til gode og er forhåbentlig er med til at gøre den ulidelige vej mod normaliteten mindre ulidelig.

 

Det tegner til at vi må regne med “kampen” mod corona og desocialisering af samfundet kommer til at strække sig længe endnu – i skrivende stund til efter sommerferien. Så jeg håber at I vil og kan holde ved – ikke bare med at komme i min butik, men i det hele taget støtte alle Viborgs butikker. Vi har alle brug for jer hvis vi skal være her når Danmark bliver Go’e gamle Danmark igen.

Glæder mig til at se jer – een af gangen i butikken – så vi passer på hinanden.

 

Lars